Poslovna analitika in upravljanje s poslovnimi procesi je usmerjeno v nenehno izboljševanje obstoječih procesov oziroma ustvarjanje novih, ter s tem zagotavljanja nenehne optimizacije z namenom doseganja višje poslovne učinkovitosti.

Danes se poslovni procesi ne naslanjajo več na individualni razvoj oziroma individualne projekte, temveč bolj na centralizirani procesni management s katerim se povezuje različne segmente organizacije.

Poslovna analitika

Poslovna analitikaOhranite nadzor nad investicijami in razvojem z celotnim nadzorom nad poslovnimi ter zakonskimi zahtevami.

Naše svetovanje je usmerjeno v izobraževanje organizacij za doseganje poglobljenega razumevanja upravljanja s poslovnimi procesi ter s tem tesneje povezati IT z dinamičnimi in spremenljivimi poslovnimi procesi.

Posebno specializirano področje je analiza za notranja pravila in vzorčna notranja pravila.

 

V podjetju Virtuo d.o.o. ravno tako ponujamo storitev projektnega vodenja:

V podjetju Virtuo d.o.o. svetovalne storitve na področju poslovne analitike in upravljanja s poslovnimi procesi izvajamo skladno s smernicami mednarodnega inštituta za poslovno analitiko.

 

 

Center za zasebnost

EUCookieLaw

Shrani uporabnikove preference politike piškotkov.

EuCookieLaw - Shrani uporabnikove preference politike piškotkov - trajanje 1 leto

Google Analytics

Shrani informacije o statistični uporabi spletišča.

_utma - Google Analytics Zabeleži razlikovanje med uporabniki in sejami - trajanje 2 leti, _utmb - Google Analytics Zabeleži novo sejo ali novega uporabnika - trajanje 30 minut, _utmz - Google Analytics Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo - trajanje 6 mesecev, _utmc - Google Analytics Zabeleži čas trajanja obiska - trajanje za čas aktivne seje

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?