Predstavitev

Podjetje Virtuo d.o.o. je podjetje, ki združuje znanja za obvladovanja tako informacijskih kot poslovnih in industrijskih sistemov. Ustanovitelji podjetja Virtuo d.o.o. imajo za seboj več kot 20 let delovnih izkušenj iz področja varovanja informacij, varstva osebnih podatkov, upravljanja z dokumentarnim in arhivskim gradivom, managementa, projektnega vodenja, razvijanja informacijskih sistemov, ter upravljanja z znanjem. Vsi v naši skupini se nenehno izobražujemo in nadgrajujemo znanje, katerega konstruktivno uporabljamo za naše rešitve oziroma za doseganje kakovosti poslovanja.

Z  leti smo nabrali veliko izkušenj iz področja upravljanja s sistemi za varovanje informacij in osebnih podatkov oziroma na področju upravljanja z  dokumentarnim gradivom, tako da vam lahko ponudimo najboljše nasvete in orodja za vašo organizacijo. Z ozirom na modernizacijo upravljanja z dokumenti in novo zakonodajo, naši storitve odpirajo vrata poslovanju brez papirja in večji poslovni učinkovitosti. Pokličite nas, prav gotovo bomo našli ustrezno rešitev za vas.

Cilj in vizija

Naš cilj je ponuditi kakovostne in cenovno ugodne rešitve našim strankam in ohranjati uporabnikom prijazen odnos do poslovne učinkovitosti. Trdo delamo na ponudbi širokega spektra rešitev, primernih za vse oblike organizacij, od majhnih do velikih.

Center za zasebnost

EUCookieLaw

Shrani uporabnikove preference politike piškotkov.

EuCookieLaw - Shrani uporabnikove preference politike piškotkov - trajanje 1 leto

Google Analytics

Shrani informacije o statistični uporabi spletišča.

_utma - Google Analytics Zabeleži razlikovanje med uporabniki in sejami - trajanje 2 leti, _utmb - Google Analytics Zabeleži novo sejo ali novega uporabnika - trajanje 30 minut, _utmz - Google Analytics Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo - trajanje 6 mesecev, _utmc - Google Analytics Zabeleži čas trajanja obiska - trajanje za čas aktivne seje

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?