V podjetju Virtuo d.o.o. smo pripravili Vzorčna notranja pravila za vzgojno izbraževalne zavode, ki smo jih v sodelovanju z vzgojno izobraževalnimi zavodi vložili v postopek potrjevanja pri Arhivu RS.
Vzorčna notranja pravila za vzgojno izbraževalne zavode
Vzorčna notranja pravila za vzgojno izbraževalne zavode

Podjetje Virtuo d.o.o. je v sodelovanju z vzgojno izobraževalnimi zavodi (VIZ) izdelalo vzorčna nortranja pravila za VIZ, ki jih je skupaj z VIZ vložilo v postopek potrjevanja pri Arhivu RS.

Vzorčna notranja pravila bodo celovita sistemska rešitev za vse VIZ, ki želijo urediti področje zajema in hrambe gradiva v digitalni obliki, skladno z zahtevami 18. člena ZVDAGA.

Svetovalne storitve v sklopu uvedbe vzorčnih notranjih pravil so razdeljene na dve področji:

  • izvedba analize odstopanj in
  • uvedba celotnega sistema notranjih pravil

V podjetju Virtuo d.o.o. ravno tako ponujamo storitev izdelave lastnih notranjih pravil, ki smo jih pripravili za organizacije v javnem sektorju:

 

V podjetju Virtuo d.o.o. svetovalne storitve na področju notranjih pravil izvajamo v skladu z veljavno zakonodajo iz področja upravljanja dokumentarnega gradiva v digitalni obliki.

Center za zasebnost

EUCookieLaw

Shrani uporabnikove preference politike piškotkov.

EuCookieLaw - Shrani uporabnikove preference politike piškotkov - trajanje 1 leto

Google Analytics

Shrani informacije o statistični uporabi spletišča.

_utma - Google Analytics Zabeleži razlikovanje med uporabniki in sejami - trajanje 2 leti, _utmb - Google Analytics Zabeleži novo sejo ali novega uporabnika - trajanje 30 minut, _utmz - Google Analytics Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo - trajanje 6 mesecev, _utmc - Google Analytics Zabeleži čas trajanja obiska - trajanje za čas aktivne seje

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?