Podjetje Virtuo d.o.o. je v sodelovanju s Skupnost občin Slovenije organiziralo in izvedlo delavnico na temo notranjih pravil za občine. Delavnica je bila usmerjena v predstavitev področja notranjih pravil ter dobre prakse pri uvajanju in pripravi gradiva za končno uporabo.

Poleg predstavitve gradiva notranjih pravil ter zakonodaje je predstavnik podjetja Virtuo d.o.o. dodatno odgovarjal na vprašanja povezana s problematiko uvedbe notranjih pravil oziroma kako se lotiti notranjih pravil v praksi glede na specifične probleme, ki se pojavljajo pri poslovanju občine.

Več informacij o sodelovanju in izvedbi delavnic na temo Vzorčnih notranjih pravil za občine lahko najdete na naslednjih povezavah:

Skupnost občin Slovenije – delavnica v Mariboru
Skupnost občin Slovenije – delavnica v Ljubljani

Uspešno izvedena delavnica na temo Vzorčnih notranjih pravil za občine

Center za zasebnost

EUCookieLaw

Shrani uporabnikove preference politike piškotkov.

EuCookieLaw - Shrani uporabnikove preference politike piškotkov - trajanje 1 leto

Google Analytics

Shrani informacije o statistični uporabi spletišča.

_utma - Google Analytics Zabeleži razlikovanje med uporabniki in sejami - trajanje 2 leti, _utmb - Google Analytics Zabeleži novo sejo ali novega uporabnika - trajanje 30 minut, _utmz - Google Analytics Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo - trajanje 6 mesecev, _utmc - Google Analytics Zabeleži čas trajanja obiska - trajanje za čas aktivne seje

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?