O podjetju

Predstavitev

Podjetje Virtuo d.o.o. je podjetje, ki združuje znanja za obvladovanja tako informacijskih kot poslovnih in industrijskih sistemov. Ustanovitelji podjetja Virtuo d.o.o. imajo za seboj več kot 20 let delovnih izkušenj iz področja upravljanja z dokumentarnim in arhivskim gradivom, managementa, projektnega vodenja, razvijanja informacijskih sitemov, ter upravljanja z znanjem. Vsi v naši skupini se nenehno izobražujemo in nadgrajujemo znanje, katerega konstruktivno uporabljamo za naše rešitve oziroma za doseganje kakovosti poslovanja.

Z leti smo nabrali veliko izkušenj iz področja upravljanja z dokumentarnim gradivom ter razvojem rešitev za elektronsko podpisovanje dokumentov, tako da vam lahko ponudimo najboljše nasvete in orodja za vašo organizacijo. Z ozirom na modernizacijo upravljanja z dokumenti in novo zakonodajo, naši storitve odpirajo vrata poslovanju brez papirja in večji poslovni učinkovitosti. Pokličite nas, prav gotovo bomo našli ustrezno rešitev za vas.

Cilj in vizija

Naš cilj je ponuditi kakovostne in cenovno ugodne rešitve našim strankam in ohranjati uporabnikom prijazen odnos do poslovne učinkovitosti. Trdo delamo na ponudbi širokega spektra rešitev, primernih za vse oblike organizacij, od majhnih do velikih.

Kontakti


VIRTUO d.o.o.
Prušnikova ulica 4
1000 Ljubljana
Slovenia - EU

INFORMACIJE
E-pošta: mail
Tel: +386 (0) 41 333 367


Notranja pravila, vzorčna notranja pravila - o podjetju